Inzet vrijwilligers SV Almen

Als vereniging zijn wij afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wij stellen het zeer op prijs dat de leden (of hun ouders/verzorgers) indien mogelijk, een bijdrage leveren als vrijwilliger voor de club. Buiten de reguliere teamverplichtingen om zoals, bij toerbeurt, kleding wassen en/of rijden bij uitwedstrijden. Er zijn genoeg manieren waarop u een steentje bij kan dragen aan SV Almen.

Wil je graag iets extra's doen voor de club? Bekijk hieronder dan de mogelijkheden. Heb je zelf een goed idee of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Voorletters *
Geboortedatum + geboorteplaats*
Geslacht *
E-mailadres *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Mobiele nummer

Ik ben in het bezit van de volgende relevante diploma's:

VoetbaltrainerJeugdscheidsrechterScheidsrechterHorecaEHBO / BHV / AEDgeen

Geef aan op welk gebied je een vrijwillige bijdrage wil leveren. Meerdere opties mogelijk:

Algemene voorwaarden: Om uw aanmelding compleet te maken hebben wij een handtekening van u nodig. Wanneer u het aanmeldingsformulier naar waarheid heeft ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen om de definitieve gegevens te ondertekenen.