Voetbalclub SV Almen wil haar sponsoren bedanken.

Voor een kleine dorpsclub als SV Almen zijn sponsoren en de talloze vrijwilligers van groot belang. Op welke manier dan ook.
Ondernemers uit de regio zijn op verschillende manieren waardevol voor de club:

  • Op het moment zorgen de volgende kledingsponsors er bijvoorbeeld voor dat onze leden vanaf de jeugd tot aan de senioren goed in de kleding steken:
    Hotel Landgoed Ehzerwold, Café Restaurant Witkamp Laren, River House, Voswinkel (talent 4 service), Bouwbedrijf Geers, Restaurant Zalencentrum De Nieuwe Aanleg, BouwKeur GROEP BV (Pladdet).
  • Naast kledingsponsor zijn er tal van ondernemers die voor een (kleine) jaarlijkse bedrage een mooi reclamebord langs het hoofdveld hangen. De volgende ondernemers hebben reeds een plek bemachtigd:
    Loonbedrijf Almen-Harfsen, Welkoop Laren, De Kortes Woonsfeer, Grondweg Lochem BV, Garage Groenouwe, Schildersbedrijf W. van der Wal VOF, Beltman-Almen, De Nieuwe Aanleg, Herwers Mitsubishi/Hyundai, De Poorte Joppe, Wereld Bakker Wijnand, Duropanel, Plus Beuzel Laren, Gildeslager Rodenburg, Installatietechniek RoMa B.V., Grand Cafe Bistro-rant ’t Langenbaergh, Gotink Catering BV, Landgoed Ehzerwold, Rabobank, Bouwbedrijf Geers BV, Grolsch, Geers Tegeltechniek, Kamphuis schilderwerken, AD Autobedrijf Slettenhaar, AT reklame, Tuin Techniek Eefde, G.J. Wesseldijk Schilder VOF, Vlees Boerderij ’t Have, Rijschool Ten Pas, Thoma, Hekkelman Schilder. Camping de Vetweide, WoningSchouw, Stui Recreatie, Rothman Montage, Stark Products, Expert, Voskamp verkeersschool, De Vries Banden, Brinkman Almen, Geert de Groot fotografie, Houx, Rene Vos outdoor sports, Catering specialist Voortman.
  • Met deze twee lijsten zijn we er echter nog niet. Er zijn enorm veel mensen en/of bedrijven die op diverse manieren onmisbaar zijn. Dit zijn onder andere de vrijwilligers en ondernemers die zich bezighouden met werkzaamheden in en rondom het clubgebouw, de trainers en leiders, de sponsoren van het scorebord, etc. etc.
Als je ook op een manier wil bijdragen aan het vitaal houden van de voetbalclub in Almen, mail ons dan. Dan nemen we de opties met je door. Zeg nou zelf, nu de economie weer aantrekt is dit toch de meest waardevolle manier om bij te dragen aan sportvoorziening in een kleine kern als Almen?

Sponsorcommissie SV Almen,
bordsponsorsvalmen@outlook.com