Reünie Kampioenselfal – 2 September

Op zaterdagmiddag 2 september speelt Almen 1 thuis tegen Harfsen 1 voor de beker. Van deze mooie gelegenheid willen we graag gebruik maken om er een gezellige dag van te maken. De heren van het ‘Kampioenselftal’ uit seizoen 2006/2007 worden van harte uitgenodigd om 14:00 uur om samen de derby te bekijken. Aansluitend na de wedstrijd is er de mogelijkheid om de wedstrijd van ‘Het vlaggenschip van nu’ te evalueren onder het genot van een hapje en een drankje.

Vervolgens wordt er om 18:30 uur door onze ‘clubkok’ Robert Truin een buffet* verzorgd. Iedereen die zin heeft, kan aan dit buffet deelnemen. Ook wanneer je geen onderdeel bent van het ‘Kampioenselftal’, ben je van harte welkom om een hapje te komen eten. De kosten voor het deelnemen aan dit buffet* bedragen €10,00. Mocht je samen komen eten met je vrouw/vriendin, dan bedragen de kosten gezamenlijk €15,00. Dit bedrag dient op 2 september contant ingeleverd te worden bij John te Riet.

Ook wanneer je niet wilt deelnemen aan het buffet ben je van harte welkom in de kantine om er samen een gezellige dag van te maken.

*drank niet inbegrepen