Rabobank – Hart voor de Achterhoek!

hart-voor-de-achterhoek-300x263

17 mei 2017

Beste almenaren,
Na alle verzoeken om te gaan stemmen voor het Rabobank “Hart voor de Achterhoek” fonds, willen we als S.V. Almen natuurlijk niet achterblijven.

Ook wij zouden graag zo veel mogelijk subsidie van de Rabobank willen ontvangen. Het geld willen we graag besteden aan nieuwe ballen en nieuwe kleding voor onze jeugd.

Nog even hoe het werkt. Rabobank Noord- en Oost Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Via Hart voor de Achterhoek stelt de Rabobank in 2017 een bedrag van € 400.000,– ter beschikking. Alle leden van de Rabobank kunnen 5 stemmen uitbrengen. Er mogen maximaal 2 stemmen op eenzelfde vereniging worden uitgebracht. Elke stem is geld waard.
Wij roepen iedereen dan ook op om in ieder geval 2 stemmen op S.V. Almen uit te brengen.
Als het goed is heeft iedereen die lid is van de Rabobank inmiddels een flyer van de Rabobank ontvangen met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.

Stemmen kan van 9 t/m 26 mei.

We hopen op uw stem(men) want iedere stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan!

Met vriendelijke groet,
Mientje Honders-Groothedde