John te Riet sleept hoofdprijs in de wacht bij ‘Matchwinner’!

12 april 2016
Onze wedstrijdsecretaris en oud-doelman John te Riet heeft het gisteravond voor elkaar gekregen om met zijn voetbalkennis de hoofdprijs in de wacht te slepen bij het nieuwe programma ‘Matchwinner’ van RTL7. Bij dit programma is het zo dat de kandidaat niet alleen voor zichzelf speelt, maar ook voor hun eigen club. Door zijn grote kennis van voetbal goed toe te passen, wist hij bijna alle vragen foutloos te beantwoorden. Toch moest hij even terugvallen op zijn vrienden die John mocht inschakelen als hulpmiddel. Gelukkig kon John hierdoor een ronde verder, waardoor hij in de finale belandde. Die won hij! Dit leverde hem uiteindelijk de hoofdprijs op van maar liefst €10.000. Niet alleen John mocht deze prijs in ontvangst nemen, ook SV Almen kreeg dit geweldige bedrag. Voorzitter Bert Wentink was dan ook erg blij met dit mooie cadeau. Namens alle leden van SV Almen willen wij John bij deze heel erg bedanken. Goed gedaan!

Hele aflevering terug kijken? Klik hier!

De beslissende vraag: