BERKELLOOP

Berkelloop 21 december 2019

Op zaterdag 21 december 2019 vindt de Berkelloop weer plaats. De loop wordt georganiseerd door een aantal lopers uit Almen in samenwerking met voetbalvereniging S.V. Almen. De voorinschrijving inschrijving start 16-11-2019. Inschrijven is ook mogelijk op de ochtend zelf tot 15 minuten voor de starttijd van de desbetreffende afstand.

In navolging van de afgelopen 5 jaar zijn er weer drie afstanden voor volwassenen. Ook voor de kinderen organiseren we een run. Anders dan vorig jaar zal er één afstand komen voor kinderen in de leeftijd 4 jaar t/m 7 jaar en een afstand voor de kinderen van 8 jaar t/m 12 jaar.

*Halve marathon natuurloop
Het parcours van de nieuwe 21.1 km loopt voor ongeveer 90% over onverharde paden langs de meanderende Berkel en over een aantal prachtige landgoederen (‘t Waliën en Velhorst) rondom Almen. De route gaat over paden gaat waar je normaal niet mag lopen (dwars over een weiland, een zomerdijk en een boerenerf). Echter hebben wij voor de Berkelloop toestemming gekregen om gebruik te maken van deze paden. Er zijn 2 verzorgingsposten met eten en drinken aanwezig (na circa 10 km en 16 km).

*10 km loop
Het nieuwe parcours van de 10 km is één grote ronde en voert u o.a. langs de prachtig meanderende Berkel. Na circa 5,5 km is er een verzorgingspost aanwezig met eten en drinken.

* 5 km loop
De 5 km is een rondje om het dorp, waarbij lopers o.a. kennismaken met het lieflijke dorpsplein van Almen.

* 1 km tot 2 km Kidsrun
Voor de kinderen is er een kidsrun op het terrein op en rond het terrein van S.V. Almen. De afstanden zijn nu een schatting. Binnenkort zullen de precieze afstanden worden vermeld.

Natuurlijk is er net als voorgaande jaren na de finish voor iedere deelnemer een gratis warme kop soep te verkrijgen in de kantine!

Tijdregistratie
Tijdregistratie vindt alleen plaats voor de eerste drie finishers per categorie.

Prijsuitreiking
Na afloop (rond 12.15u) vindt er een prijsuitreiking plaats in de kantine.

Inschrijven

De inschrijving voor de Berkelloop is vanaf nu geopend. Mee doen? Geef je dan nu op!

Inschrijven

Het programma voor 21 december 2019 is als volgt:

Tijd Afstand
9:30 uur Start inschrijvingen (alle afstanden)
10:30 uur Start 21.1 km
11:00 uur Start 10 km
11:30 uur Start 5 km
11:45 uur Start kidsrun 1 km / 2 km
Circa 12:15 uur Prijsuitreiking alle afstanden

Locatie start/finish en inschrijving
Het startpunt voor alle afstanden is bij de de kantine van Voetbalvereniging SV Almen, Binnenweg 44 te Almen (zie kaart). Er is hier voldoende omkleed- en douchegelegenheid voor zowel dames als heren.

Algemene voorwaarden, klik hier