BERKELLOOP

Berkelloop 22 december 2018

Op zaterdag 22 december 2018 vindt de Berkelloop weer plaats. De loop wordt georganiseerd door een aantal lopers uit Almen in samenwerking met voetbalvereniging S.V. Almen. De voorinschrijving is vanaf nu geopend!

In navolging van de afgelopen 5 jaar zijn er weer drie afstanden voor volwassenen. Nieuw dit jaar is de kidsrun:

*Halve marathon natuurloop
Het nieuwe parcours van de nieuwe 21.1 km loopt voor ongeveer 90% over onverharde paden langs de meanderende Berkel en over een aantal prachtige landgoederen (‘t Waliën en Velhorst) rondom Almen. Er zijn 2 verzorgingsposten met eten en drinken aanwezig (na circa 7 km en 15 km).

*10 km loop
Het nieuwe parcours van de 10 km is één grote ronde en voert u o.a. langs de prachtig meanderende Berkel. Na circa 4 km is er een verzorgingspost aanwezig met eten en drinken.

* 5 km loop
De 5 km is een rondje om het dorp, waarbij lopers o.a. kennismaken met het lieflijke dorpsplein van Almen.

* 750 m Kidsrun
Nieuw dit jaar is de kidsloop waarbij kinderen met de basisschoolleeftijd een ronde van circa 750 m afleggen.
Klik hier voor de route.

Natuurlijk is er net als voorgaande jaren na de finish voor iedere deelnemer een gratis warme kop soep te verkrijgen in de kantine!

Tijdregistratie
Tijdregistratie vindt alleen plaats voor de eerste drie finishers per categorie.

Prijsuitreiking
Na afloop (rond 12.15u) vindt er een prijsuitreiking plaats in de kantine.

Het programma voor 22 december 2018 is als volgt:

Tijd Afstand
9:30 uur Start inschrijvingen (alle afstanden)
10:30 uur Start 21.1 km
11:00 uur Start 10 km
11:30 uur Start 5 km
11:45 uur Start kidsrun 750 m
Circa 12:15 uur Prijsuitreiking alle afstanden

Locatie start/finish en inschrijving
Het startpunt voor alle afstanden is bij de de kantine van Voetbalvereniging SV Almen, Binnenweg 44 te Almen (zie kaart). Er is hier voldoende omkleed- en douchegelegenheid voor zowel dames als heren.

Algemene voorwaarden, klik hier