BERKELLOOP

Berkelloop 23 december 2017

Op zaterdag 23 december 2017 vindt de Berkelloop weer plaats. De loop wordt georganiseerd door een aantal lopers uit Almen in samenwerking met voetbalvereniging S.V. Almen.

In navolging van de afgelopen 4 jaar zijn er weer drie afstanden:

Let op: dit jaar worden de routes andersom gelopen!

*Halve marathon natuurloop
De avontuurlijke 21.1 km route loopt voor ongeveer 75% over onverharde paden over een drietal prachtige landgoederen rondom Almen.

*10 km loop
De 10 km is dit jaar ook weer één grote ronde en voert u o.a. door het prachtige natuurgebied ’t Waliёn.

* 5 km loop
De 5 km is een rondje om het dorp, waarbij lopers o.a. kennismaken met het lieflijke dorpsplein van Almen.
Klik hier voor de route.

Natuurlijk is er net als voorgaande jaren na de finish voor iedere deelnemer een gratis warme kop soep te verkrijgen in de kantine!

Tijdregistratie
Tijdregistratie vindt alleen plaats voor de eerste drie finishers per categorie.

Prijsuitreiking
Na afloop (rond 12.30u) vindt er een prijsuitreiking plaats in de kantine.

INSCHRIJVEN

Het programma voor 23 december 2017 is als volgt:

Tijd Afstand
9:30 uur Start inschrijvingen (alle afstanden)
10:30 uur Start 21.1 km
11:00 uur Start 10 km
11:30 uur Start 5 km
Circa 12:00 uur Prijsuitreiking alle afstanden

Locatie start/finish en inschrijving
Het startpunt voor alle afstanden is bij de de kantine van Voetbalvereniging SV Almen, Binnenweg 44 te Almen (zie kaart). Er is hier voldoende omkleed- en douchegelegenheid voor zowel dames als heren.

Algemene voorwaarden, klik hier