‘Behangkoning’ John van Zweden komt naar sv Almen op vrijdagavond 27 mei

Sinds enkele jaren heeft SV Almen een Club van 100, deze club bestaat op dit moment uit ongeveer 50 sv Almen sympathisanten. Deze leden betalen jaarlijks 100 Euro. Van deze 100 Euro wordt er elk jaar 50 Euro geschonken aan de club in de vorm van een kado (het eerste kado was een nieuwe klok voor op de kantine, vorig jaar heb we een bijdrage toegezegd voor het scorebord dat deze zomer wordt geplaatst). De andere 50 Euro wordt besteed aan 2 gezellige avonden/dagen per jaar (in de kantine of buiten de deur), waar iedereen van koffie, cake, hapjes en enkele consumpties wordt voorzien. Verschillende activiteiten hebben de laatste twee jaar plaatsgevonden:

– Lezing van Bas Nijhuis en Coen Droste
– Bezoek van de wedstrijd vfl Bochum – 1860 Munchen
– Barbecue en bubble-voetbal
– Bekijken van een wedstrijd van Sporting Lokeren in cafe Rustoord in Rietmolen.

Inmiddels zijn we toe aan onze 5e activiteit en dit keer hebben we ‘Behangkoning’ John van Zweden (mede/ex-eigenaar van Swansea City) bereid gevonden om naar onze mooie club af te reizen. Hij zal deze avond vertellen over zijn avonturen bij Swansea en hoe hij mede-eigenaar is geworden. Dit belooft weer een ontzettend leuke avond te worden!

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

– 20.00 uur – Ontvangst met koffie
– 20.15 uur – Vergadering Cv100
– 20.30 uur – John van Zweden aan het woord
– Aansluitend tot 00.00 uur napraten/borrelen

Ben je enthousiast geworden en wil je ook lid worden? Dat kan hier!

Dat is natuurlijk niet de enige manier om lid te worden! Als je vrijdagavond om half 8 bedenkt dat je niets te doen hebt en heel graag naar het verhaal van John wilt luisteren, spring op de fiets of stap in de auto en kom naar de kantine van sv Almen. Vul een inschrijfformulier in en je bent lid! Vanaf dat moment wordt je voor elke volgende activiteit uitgenodigd en die zijn altijd leuk!

Namens het bestuur van de Club van 100

Jorn Dommerholt