G. Koning bokaal, SV Almen – SV Harfsen

17 april 2016
Vroeger werd er op 30 april (koninginnedag) altijd een wedstrijd gespeeld tussen Almen 1 en Harfsen 1 om de G. Koning bokaal. Dit was altijd een hele happening en heel Almen en Harfsen liepen uit om deze wedstrijd te gaan bekijken. Er was altijd een heus programma op die dag op het voetbalveld met verschillende activiteiten en muziek. Nou wil het toeval dat dit jaar het 1e en het 2e van Almen allebei op 30 april tegen Harfsen moeten spelen voor de competitie.
Een commissie met leden van SV Almen en SV Harfsen is bezig geweest om op deze dag weer een leuk programma samen te stellen. Om 12:00 uur start Almen 2 – Harfsen 2. En aansluitend om 14:30 uur de heuse kraker tussen Almen 1 en Harfsen 1. De winnaar mag naar huis met de G. Koning bokaal. Tussen deze wedstrijden door en na de wedstrijd zal DJ Attick de muziek verzorgen, met als klap op de vuurpijl een optreden van zanger Dennis Posthuma tussen 18:00 en 19:00 uur.
We gaan deze wedstrijd een extra dimensie geven door er een paar leuke sfeeracties aan toe te voegen.

Benieuwd? Kom dan allemaal op 30 april naar het sportpark van SV Almen.

12:00 uur: SV Almen 2 – SV Harfsen 2
14:00 uur: DJ Attick
14:30 uur: SV Almen 1 – SV Harfsen 1 (in de rust muziek van de Nøhlzakken)
17:00 uur: DJ Attick